Категории

За нас

Сайтът е в процес на обновяване!

...ВСИЧКИ КОЛИЧЕСТВА СА ИЗЧЕРПАНИ

* Сайтът не приема и обработва поръчки.НАШАТА ФИРМА

ФИРМА *** ЕООД Е СЪЗДАДЕНА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2012 ГОДИНА. ОСНОВНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ Е ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО СЪС СТОКИ. ОТ 2015 ГОДИНА ОСНОВНИТЕ АРТИКУЛИ, КОИТО ПРЕДЛАГА ДРУЖЕСТВОТО СА НАСОЧЕНИ КЪМ СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ. С КОРЕКТНОСТ В ОТНОШЕНИЯТА, НИСКИ ЦЕНИ И БЪРЗА ДОСТАВКА *** 2012 ЕООД ДОБИ ГОЛЯМА ПОПУЛЯРНОСТ СРЕД СВОИТЕ КЛИЕНТИ. СТОКИТЕ, ДОСТАВЯНИ ОТ НАС СА С ВИСОКО КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ , С КОЕТО СМЕ ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР.


НИЕ ДОСТАВЯМЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НИ СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ ДИРЕКТНО ОТ АУТОРИЗИРАНИ ДИСТРИБУТОРИ В АНГЛИЯ С ГАРАНЦИЯ, КОЯТО ПОЛЗВАТЕ В БЪЛГАРИЯ. ИМАМЕ БАЗИРАН ЕКИП КАКТО В БЪЛГАРИЯ, ТАКА И В АНГЛИЯ. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.


НАШИЯТ ЕКИП

СЪСТАВЕН ОТ ВИСОКО-КВАЛИФИЦИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ СФЕРИ. ВИНАГИ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА КАКВАТО И ДА Е ПОМОЩ ИЛИ ВЪПРОС.


ОТЛИЧАВАМЕ СЕ С ОТЛИЧНОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ НИ.


НАШИТЕ ЦЕЛИ

ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА MASHINIBOX Е СЪЗДАВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОРТАЛ ЗА ЕЛЕКТРОННА ПРОДАЖБА НА ИНСТРУМЕНТИ. В ТОЗИ ПРЕХОД СЕ СТРЕМИМ ДА ДОСТАВЯМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ КОИТО СА НА ПАЗАРА, ВНАСЯЙКИ ГИ ДИРЕКТНО ЧРЕЗ АУТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР.

Powered by S.G. MashiniBox © 2022

Връзка с нас

Местоположение

гр. София

ж.к. Младост 1 бл. 10 Ул. Йерусалим 210

0888 190 793